Over heel Vlaanderen zal maar liefst 80 procent van de kiesgerechtigde bevolking op een N-VA of N-VA+ lijst kunnen stemmen. Een unicum in het Vlaamse politieke partijlandschap en een bevestiging van het sterke merk dat de partij nog steeds is. Ook elders zal de N-VA quasi altijd in een of andere vorm terug te vinden zijn op het stembiljet, zij het dan binnen een kartel of onder een lokale naam.

Hasselts burgemeester en lijsttrekker Steven Vandeput, tevens nationaal ondervoorzitter en Kamerlid: “Wij gaan voor steden en gemeenten waar de Vlamingen zich thuis voelen. Sterke en goed bestuurde lokale gemeenschappen kunnen mee een belangrijk antwoord bieden op het onbehagen dat sluimert in onze samenleving.”

Lijsttrekker en huidig burgemeester van Sint-Niklaas Lieven Dehandschutter voegt toe: “De mensen rekenen op ons om ook op lokaal niveau als goede huisvader te besturen. Dankzij ons degelijk bestuur met de centen op orde hebben we de aanvullende personenbelastingen kunnen verlagen van 8,5 procent naar 7,5 procent in Sint-Niklaas. We willen verdergaan op dat elan.”

Ook Anneleen Van Bossuyt, Kamerlid en lijsttrekker in Gent, wil op die nagel kloppen: “Gent heeft dringend nood aan N-VA-accenten in het beleid. Het huidige bestuur heeft de schulden opgestapeld, de belastingen verhoogd en een polariserend mobiliteitsbeleid gevoerd ten koste van de bewoners en de lokale middenstand. Dat moet anders.”

Kamerlid Maaike De Vreese trekt in Brugge de lijst en besluit: “We willen dat onze steden en gemeenten voor alle Vlamingen een leefbare en warme thuis vormen. Om dat te doen moeten we inzetten op rechten én plichten, zeker inzake sociaal beleid.”

Veilige, propere en bruisende lokale gemeenschappen, goed huisvaderschap met de centen op orde en een sociaal beleid van rechten én plichten. Dat mogen de kiezers verwachten als ze op 13 oktober ook lokaal de N-VA het vertrouwen schenken.
 

Bekijk hier de foto's.

Bekijk een aantal foto's hieronder, of ontdek het volledige fotoalbom op Facebook